Je kunt je nu niet inschrijven voor deze cursus.

Verzacht & Verruim

met yoga

Course Summary

Verzachten kun je leren. Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd van zoveel jaren yoga is dat je in elke beweging kunt leren verzachten. Begin met langzame, lekkere, vloeiende bewegingen. Kleine bewegingen, met grote impact. We gaan het pushen loslaten om te ontspannen in onszelf.

Course Curriculum

Pamela

Hai, ik ben Pamela, een tijdje geleden geboren in de Betuwe en sinds de zomer van 2021 woon ik met mijn gezin in Portugal, de westkust van de Algarve.
Dat bevalt, behalve het gebrek aan efficiency en de overdaad aan bureaucratie, erg goed.
Ondertussen geef ik al meer dan 10 jaar yogales. Ik heb een eigen studio gehad, samengewerkt en na onze emigratie vooral nu online lessen.
Mijn ‘guilty’ pleasures zijn behalve vals meezingen met muziek, eten. Ik ben behoorlijk bourgondisch ingesteld. Een lekkerbek met een voorliefde voor eten, maar liefst hartig. Oh ja, en toetjes. En chocolade. Ik hou intens van mijn familie, vriendjes en mezelf. In wisselende volgorde. En daarom gooi ik er graag wat yoga bij om dat te balanceren. Uit chaos komt het mooiste voort. Heus.

John Smith

Developer

Highly Recommended Course. Easy to Understand, Informative, Very Well Organized. The Course is Full of Practical and Valuable for Anyone who wants to Enhance their Skills. Really Enjoyed it. Thank you!!

Course Pricing